Foto: EPA/GERARDO MORA

Zvanično svi govore da nema zdravstvene probleme, a onda je snimljen kako hoda uz pomoć štapa.

Hulk Hogan, član Kuće slavnih američkih rvača, pojavio se u javnosti prvi put nakon što je objavljeno da ima zdravstvene probleme.

PROČITAJTE JOŠ

Ima 69 godina i živi u Klirvoteru na Floridi i hoda uz pomoć štapa, iako svi tvrde da Terens Džin Bole nema nikakve zdravstvene probleme.

Kurt Engl, još jedna rvačka legenda, nedavno je srela Hogana i tada otkrila da on „ne oseća noge“ nakon operacije leđa.

“Živci u njegovim leđima bili su presečeni. Više ne oseća donji deo tela. Zato za hodanje koristi štap. Mislio sam da ima štap zbog bolova u leđima. Više ga ne boli. Ne oseća više ništa. Više ne oseća noge. Hoda uz pomoć štapa, što znači da je nešto ozbiljno. Žao mi ga je. U potpunosti se posvetio ovom sportu, a ovo je kraj“, rekao je Engl.

Hulk ipak nije potpuno slomljen iako to tvrdi Engl.

Karijeru je Hogan započeo 1977. godine i smatra se glavnom zvezdom američkog rvanja 80-ih godina. Bio je 12 puta prvak u raznim kategorijama i 2012. godine je završio karijeru. Treba naglasiti da se takmičio u WWE (slovo E označava zabavu), koji nije pravo rvanje i u Srbiji su ovi borci poznatiji kao kečeri.

Pojavio se u nekoliko čuvenih filmova i serija poput „Rokija III“ ili „Čuvara plaže“.

Navijači su začuđeni kako danas izgleda, a simptomatično je i da čak i kada objavljuje snimke snima samo gornji deo tela. Zabrinuti su navijači zbog njegovih godina i fotografija koje objavljuje.

Ostaće upamćene i njegove reči o pandemiji koronavirusa.

„Bog je u tri mjeseca uzeo sve što smo obožavali. Bog je rekao: ‘Obožavali ste sportiste, zatvoriću stadione. Obožavali ste muzičare, zatvoriću dvorane. Obožavali ste glumce, zatvoriću bioskope. Obožavali se novac, zatvoriću svu ekonomiju i uzrokovati kolaps’. Niste želeli da idete u crkvu i da obožavate Mene, ja ću vas naterati na to. Možda nam ne treba vakcina. Možda nam je ova izolacija došla kako bismo sagledali određene stvari i kako bismo sve fokusirali na ono što je u svetu jedino bitno – Isusa“, napisao je Hulk Hogan.

BONUS VIDEO Srbija je postala svetska sila u rvanju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar