Džonatan Lipnicki
Džonatan Lipnicki; Foto: Screenshot Youtube NOW COMEDY

Postao je zvezda filmova tokom 90-ih i ubrzo se našao na mnogim reklamama širom sveta.

Ukoliko ste zapamtili dečaka koji je imao lude razgovore sa Tomom Kruzom u filmu „Džeri Megvajer“ ili dečaka koji je postao prijatelj „Stjuartu Litlu“, omalenom mišu, verovatno će vas iznenaditi kako danas izgleda.

PROČITAJTE JOŠ

Već sa šest godina je stekao planetarnu slavu kada je glumio u filmovima koji su kasnije nominovani za Oskara, ali i filmove koji su bili veliki hit u bioskopu poput „Doktora Dulitla“.

Sada Džonatan Lipnicki ima 32 godine i njegova karijera je krenula u potpuno drugom pravcu.

Danas objavljuje slike na kojima se vidi da je isklesani MMA borac sa velikim mišićima i ne izgleda nimalo slično onom dečačiću sa početka 90-ih.

Počeo je da trenira borilačke veštine od detinjstva nakon što mu je jedan borac predložio da ga naučio da boksuje. Posle 14 godina treninga dobio je i crni pojas u džiu-džici 2020. godine.

Njegov otac je držao kompaniju koja se bavila promovisanjem MMA, pa je i dečak ubrzo postao navijač.

„Moja porodica zapravo poseduje kompaniju koja promoviše MMA, pa je to praktično porodični posao. Zbog toga sam i rekao mami sa kojima borcima želim da se borim. Zapravo sam trenirao sa jednim prijateljem i on se bori džiu-džicom. Da je neko mnogo bolji od mene ne bih bio dobar sparing partner“, rekao je Lipnicki pre 10 godina.

Svoje borilačke veštine je iskoristio kako bi Jevreje ispratio do hrama u jeku antisemitskih napada u SAD. Nakon što su Jevreje napali u jednom restoranu u Los Anđelesu odlučio je da ih isprati do sinagoge sa svojim prijateljem.

„Bilo je mnogo antisemtiskih napada iz mržnje i nasilje prema Jevrejima. Moj prijatelj Remi je započeo razgovor sa ovom grupom kada smo odlučili da ih odvedemo u sinagogu sigurne. Samo smo želeli da im pomognemo. Nasilnici svake vrste ili ljudi koji promovišu mržnju ne vole kada neko stoji tu i mislim da samo to što smo bili tamo da je to napravilo veliku razliku“, rekao je tada.

BONUS VIDEO Dramatična završnica košarkaške utakmice Srbija – Slovenija 70:67, „orlići“ osvojili bronzanu medalju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar