Vanda Nara
Vanda Nara; Foto: Screenshot Instagram wanda_nara

Vanda Nara ne prestaje da niže skandale.

Ne samo da je supruga odlučila da se razvede od fudbalera Pari Sen Žermena, već je već pronašla zaleđinu ili novu sreću u ljubavi, kako god da ko gleda na to.

PROČITAJTE JOŠ

Francuski mediji prenose da je prevarila Ikardija sa oženjenim fudbalerom i da ta veza traje već neko vreme.

Ona je i u vezu sa Maurom uplovila tako što je prevarila tadašnjeg izabranika Maksija Lopeza, a o toj aferi se dugo pisalo. Argentinski mediji sada prenose da je Vanda zatvorila životno poglavlje sa Maurom i da je ostalo da se sve ozvaničili papirima za razvod. Neke njene audio poruke su isplivale u javnost, kao i snimak na kom je jedna muškarac ljubi u grudi.

Mauro je marljivo sve demantovao, ali to nije promenilo odnos medija. Lukas Bertero, argentinski novinar, preneo je kao ekskluzivnu informaciju da je Vanda u vezi sa 30-godišnjim fudbalerom koji je oženjen, koji je igrao za šest klubova u domovini i koji je popularan u Evropi, ali identitet barem za sada nije želeo da otkrije.

„Vanda je već pronašla svoj mir na drugom mestu. Pričamo o nečemu što nije trenutno, već što se dešava nekoliko meseci, tokom putovanja u Argentinu za razne poslove kako bi promovisala svoju kozmetiku“, javio je ovaj novinar.

Još uvek nije poznato koji zagonetni fudbaler je u pitanju, ali će Vanda to objaviti sigurno bombastično.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare