Hit priča dvojice srpskih navijača iz Novog Sada...

Sve utakmice Mundobasketa pratite u direktnim prenosima uz SBB na kanalima Sport kluba.

Imala je Srbija veliku podršku na startu Mundobasketa, možda čak i svih 100 navijača stiglo je iz svih delova sveta u Manilu.

Došli su iz Beograda, Novog Sada, Čačka, Republike Srpske, Australije… Svi žele da ostanu do kraja i da se raduju medalji s „orlovima“.

I dobro su bili opremljeni, farbali su lica, nosili zastave, a dve trobojke su privukle posebnu pažnju u hali „Araneta“ pred meč sa Kinom (105:63) u 1. kolu B grupe.

PROČITAJTE JOŠ

Na njima su bila ispisana imena Rusmarinka i Milena, a iza toga se krija hit priča srpskih navijača koji su iz Novog Sada došli na Filipine.

I to jedva, ali ne zbog organizacije puta…

„Naravno da je ovo poruka za njih, za moju Milenu, da zna da mi nedostaje i da je volim puno“, rekao je jedan od njih uz potvrdu da su ih voljene osobe jedva pustile na drugi kraj sveta zbog Svetskog prvenstva.

„Putovali smo dosta komplikovano, 26 sati čak, ali smo najzad stigli da uzmemo zlato. Naravno da ostajem odo kraja…“, dodao je on.

Videli se i po košarkašima Srbije koliko im znači što su videli srpske navijače na tribinama „Aranete“.

„Hvala im na velikoj podršci, čuli smo da nas bodre, nadam se da ćemo se družiti do kraja“, rekao je Bogdan Bogdanović posle deklasiranja Kine.

To je i naša želja, da se družimo do kraja u Manili…

BONUS VIDEO Nikola Jović igra „k’o mator“, šalom posle debija na Mundobasketu nasmejao sve

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar