Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaši Crvene zvezde u 18. kolu ABA lige dočekuju Mornar (nedelja, 17), u hali "Aleksandar Nikolić" posle velike pobede u Evroligi.

Crveno-beli se nakon svih problema sa koronom i povratka na teren odmah suočavaju sa serijom utakmica. Posle susreta u Ljubljani i Atini, i trijumfa nad Cedevita Olimpijom odnosno Olimpijakosom, u narednih sedam dana odigraće još tri meča na svom parketu.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda će posle Mornara dočekati Armani i Monako u duplom kolu Evrolige.

„Posle veoma specifičnog perioda i utakmica koje smo imali nastavljamo u žestokom ritmu. Period sa tri zahtevne utakmice koje smo odigrali je bio težak, sledi nam još teži. Mornar je značajno podigao kvalitet igre, a kao posledica toga došli su i rezultati. Očekuje nas ekipa koja je imala vremena za rad i pripremu utakmice, a mi ćemo sa druge strane pokušati u kratkom roku da uradimo sve kako bismo odigrali dovoljno dobar meč“, rekao je Dejan Radonjić, trener regionalnog prvaka.

Utakmica Crvena zvezda – Mornar igra se u nedelju od 17 časova, ulaznice za tu utakmicu kao i za dve naredne evroligaške sa Armanijem i Monakom nalaze se u prodaji.

„Nakon perioda sa Kovidom, vrlo brzo smo ušli u vrlo jak ritam utakmica koji će u narednom periodu od nas zahtevati još više. Mornar je u dobroj formi, stil igre im je prepoznatljiv, igraju brzo sa dosta šuteva. Nećemo imati previše vremena da treniramo i pripremimo se za ovaj meč, jer smo stigli iz Atine u petak uveče nakon važne pobede u Evroligi, ali ćemo učiniti sve što je do nas da spremni dočekamo ovaj meč i uz pomoć naših navijača dođemo do važnih bodova u regionalnoj ligi“, rekao je Luka Mitrović.

BONUS VIDEO Dejan Radonjić o porodici, Zdravku Čoliću, forama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar