Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizana Željko Obradović upozorio je na dobru formu Andore i njene skorašnje partije, pred okršaj sa ovim timom u Evrokupu.

Partizan igra protiv Andore u sredu od 20.30 u hali „Aleksandar Nikolić“. Dva tima se sastaju u meču 13. kola Grupe A u Evrokupu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Andora igra veoma dobro u poslednje vreme, u izuzetnoj formi. Dobili su u prvenstvu Real Madrid u Vicink centru i pre nekoliko dana Huventud, igrajući veoma dobro. Dominirali su od početka do kraja. Imali su u jednom trenutku čak i 30 poena razlike, na kraju se završilo sa 20. To bi za nas trebalo da bude dodatna motivacija, da igramo protiv tima koji je u izuzetnoj formi“, rekao je Obradović, a preneo klupski sajt.

Žoc podseća da je važnost utakmice velika, zbog načina na koji bi sve moglo do kraja da se rasplete u Evrokupu.

„Sistem je takav da bi valjalo da imamo prednost domaćeg terena, ali mislim da je mnogo važnije u kakvom ćemo stanju biti kada počnu te utakmice koje su praktično ‘ili pobedjuješ ili si završio takmičenje'“, istakao je Obradović.

Zadovoljan je činjenicom da je Partizan imao tri dobra treninga posle meča sa Borcem, ali i time što se kroz treninge dolazi do samopouzdanja i dobre forme.

„Naravno, pred našim navijačima želja, borbenost i sve ono što smo do sada pokazivali u velikom broju utakmica mora biti na tom nivou i da se nadamo da ćemo protiv protivnika koji je u veoma dobroj formi odigrati najbolju utakmicu i da eventualno pobedimo“, naveo je Obradović.

Posle 12 utakmica u Evrokupu Partizan je drugi na tabeli sa osam pobeda i četiri poraza, a Andora ima šest pobeda i pet poraza, uz utakmicu manje. U prvom meču sezone crno-beli su poraženi od Andore 61:60.

BONUS VIDEO: Dejan Radonjić o ideji Željka Obradovića za menjanje evropske košarke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar