Foto: TANJUG/AP Photo/Matthew Hinton

Neverovatna priča.

U NBA ligi se trenutno igra finalna serija koja će odlučiti novog šampiona u kojoj Denver Nikole Jokića vodi protiv Majamija sa 2:2 u pobedama, ali je Ameriku potresao skandal mlade NBA zvezde zbog koje su eksplodirale mreže.

PROČITAJTE JOŠ

Zajon Vilijamson je u ligu ušao kao jedan od najvećih talenata u poslednjoj deceniji, ali mu karijeru u Nju Orleansu usporvavaju povrede. Zato mu je u privatnom životu bura i to nakon što je objavio da mu je devojka trudna.

Vest o trudnoći Vilijamsonove devojke munjevito se proširila društvenim mrežama, ostavljajući porno zvezdu Moriju Milis u šoku. Glumica je tek tada saznala da je Vilijamson vara, otkrivajući da je njen plan da se preseli u Nju Orleans izgubio smisao.

Morija je bila besna i odlučila je da javno pokaže svoje emocije i razočaranje. Iskoristila je svoj Tviter profil da satima piše o košarkašu koji je nekada bio proglašavan za potencijalnu legendu u svetu sporta. Međutim, trenutno se čini da Vilijamson nije mnogo pogođen skandalom, budući da je u fokusu javnosti dok bi trebalo da se odmara i priprema za sledeću sezonu. Ostaje da se vidi da li će reagovati na Morijine komentare o svojoj devojci i trudnoći.

„Izbrisala sam snimak na kojem mi fotograf sipa med u usta jer si se ti osećao poniženo, da bih ja došla na Tviter i videla kako ljubiš tu ku*vu“, jedan je od njenih komentara. Morija se nije zaustavljala ni na sekund. „Pustila sam te da mi pljuneš usta tokom se*sa prethodni put. Kada si mislio da mi kažeš za tu ku*vu i da se ne selim u Nju Orleans“, „Znala sam da košarkaši varaju, ali nisam očekivala da ćeš ku*vi napraviti dete“, „Nisi mogao da napraviš dete pravoj po*no glumici“ samo su neki od tvitova koje je napisala o košarkašu čiju veliku karijeru čeka čitava Amerika.

BONUS VIDEO Izjava Jokića nakon prvog meča finala NBA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar