Prazan teren kao borba protiv rasizma u WNBA
Foto: Printscreen

Ljubitelji WNBA dobiće priliku da pokažu svoju stručnost u izboru mladih košarkašica tokom emitovanja WNBA Drafta 2021 pod pokroviteljstvom State Farm® u četvrtak, 15. aprila od 19:00 do 21:00.  ekskluzivno na ESPN.

PROČITAJTE JOŠ

Kroz Pick Your Pick powered by SAP, fanovi će imati priliku da preuzmu ulogu generalnog menadžera predviđanjem za svakog pika na draftu na WNBA App i WNBA.com, sa rezultatima u realnom vremenu koji su inkorporirani u ESPN prenos.

Da bi dodatno unapredila doživljaj gledanja i komunikacije sa fanovima, WNBA će takođe ponuditi Draft Chat with Ari Chambers, u kojem će reporterka WNBA Ari Chambers (@ariivori) biti domaćin u prostoriji za tekstualno ćaskanje na WNBA app i na WNBA.com s početkom u 18 časova ET. Navijači će imati priliku da dobiju ekskluzivne uvide o ovogodišnjim učesnicima od košarkašica i legendi WNBA, kao i od ESPN analitičara i WNBA i NBA trenera veština. Takođe će imati priliku da gostima postave pitanja pre događaja i uživo komuniciraju preko emoja. Među posebnim gostima su 2020. WNBA MVP A’ja Wilson iz Las Vegas Acesa (@ aja22wilson), legenda WNBA Temeka Johnson (@quickdeuce), analitičarka ESPN-a Maria Taylor (@mariataylor) i treneri veština WNBA i NBA Alex Bazzell (@alexbazzell) i Chris Matthews (@lethalshooter).

Prošle godine WNBA je koristila WNBA app i društvene medije za povezivanje sa fanovima kroz Tap to Cheer, što je rezultiralo velikim angažmanom od čak 140 miliona navijača tokom sezone 2020, odnosno preko milion po utakmici. To je pokrenulo stvaranje najnovije inicijative Lige, Pick Your Pick powered by SAP.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar