Plej-of ABA lige, završnica ligaškog dela NBA, dominacija Filip Petrušev na Jadranu i Nikole Jokića u NBA - naš trener Vlada Vukoičić gost je nove epizode našeg podcasta "Penâl".

Drugi mečevi polufinala ABA plej-ofa igraju se ovog petka, Igokea će ugostiti Crvenu zvezdu, dok će u Baru igrati Mornar i Budućnost.

Gosti su slavili u prvim susretima, a srpski trener veruje da će se za titulu boriti Zvezda i Budućnost – ekipe koje su do sada najviše pokazale na Jadranu.

PROČITAJTE JOŠ

Govorio je Vukoičić o svim detaljama borbi za ABA finale, kao i šta bi moglo da bude presudno u serijama. Majstorice ne bi bile iznenađenje, ali ne bi bilo ni da se polufinala završe sa po 2-0.

Stručnjak koji zna kako se osvaja ABA lige otkrio je i šta misli o Filipu Petruševu, supertalentovanom centru koji je pokupio čak tri regionalna priznanja.

Biser srpske košarke prijavio se i za NBA draft, a u najjačoj ligi na svetu već dominira Nikola Jokić, o čijem MVP zvanju se vode višednevne debate u Americi.

Šta je još Vlada Vukoičić rekao bićete u prilici da vidite i čujete ovog petka od 16 sati u novoj epizodi našeg podcasta „Penâl„, a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar