Foto: Printscreen Twitter / virim iz coska

Košarkaš Partizana Ognjen Jaramaz nije mogao da završi meč protiv Studentskog centra.

Crno-beli već neko vreme kubure s povređenim igračima i tek što su se pojavile informacije o tome kakvo je stanje povređenih Alekse Avramovića, Frenka Kaminskog i Uroša Trifunovića, pridružuje im se i Ognjen.

PROČITAJTE JOŠ:

Jaramaz je nezgodno doskočio u prodoru pored Davida Mirkovića, na tri minuta i deset sekundi pre kraja treće četvrtine okršaja sa „studentima“ i završio je utakmicu.

Iako u prvi mah nije delovalo ozbiljno kad je Jaramaz probao s leđa atraktivno da poentira, tek naknadno se videlo koliko je ozbiljno, jer je ostao na parketu da leži u bolovima.

Nije mogao sam ni da izađe s terena, pa je iznet uz pomoć ljudi iz Partizana. Crno-beli su u tom trenutku imali dvocifrenu prednost, stečenu još tokom prvog poluvremena.

Slična situacija se ne tako davno desila i Avramoviću, kom je zglob stradao u meču sa Olimpijom iz Milana, s tim što se već sada zna da Aleksu čeka duža pauza.

Za to vreme, verovatno se i navijači Partizana i trener ekipe Željko Obradović pitaju kada će već povrede da prestanu da se dešavaju i da ekipa bude u punoj snazi.

BONUS VIDEO: Aleksa Avramović iznet sa terena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar