Proslavljeni srpski košarkaš Vladimir Kuzmanović srećan je što tim Srbije na Evrobasketu igra skoro bez greške.

Kuzmanović je u emisiji „Dribling“ na Nova.rs analizirao igru našeg nacionalnog tima u ubedljivom trijumfu nad Poljskom.

PROČITAJTE JOŠ:

Košarkaši Srbije završili su grupnu fazu takmičenja na Evrobasketu sa pet pobeda. Poslednja u nizu pala je selekcija Poljske, u četvrtak uveče sa 96:69.

Tim Svetislava Pešića je opet izgubio malo lopti, startovao je prvo poluvreme sjajno i završio ga sa preko 50 ubačenih poena.

To postaje trend na ovogodišnjem Evrobasketu, primećuje naš sagovornik, a posebno mu se dopada način na koji se igra odbrana.

I na koji svi momci žele da je igraju u svakom trenutku, bilo je da prednost od 20, 30 poena razlike ili pet, do deset.

Ističe da ga igra Srbije pomalo podseća na onaj tim iz Istanbula, koji je pod vođstvom Pešića 2001. uzeo dominantno evropsko zlato.

Sve ovog puta „vuče“ ka tom scenariju, a „Kuzma“ kaže i da je Italija, naredni rival Srbije u osmini finala, protivnik po meri i stari „dužnik“ Srbije iz kvalifikacija za Tokio.

Kompletno gostovanje i analizu možete da pogledate u snimku na početku teksta.

Sportska kladionica Meridian je za Evropsko prvenstvo u košarci spremila najveće kvote – ukoliko još uvek nemate aktivan korisnički nalog registrujte se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije i dobićete 1.000 RSD BONUSA BEZ USLOVA!

.

BONUS VIDEO: Srbija je dominantno završila posao s Poljacima – ovako se to radi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar