Neverovatne scene viđene su u zagrebačkoj Areni na meču posvećenom legendarnom Draženu Petroviću.

U godini u kojoj bi slavio 60 rođendan da nije tragično nastradao, Aco Petrović je u Draženovu častr skupio brojne legende iz sveta košarke.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, jedan trenutak bio je posebno emotivan i izazvao je burnu reakciju 15.000 navijača u dvorani.

Naime, deo spektakla je bio predstavljanje ljudi i događaja koji su obeležili karijeru velikog Dražena Pettrovića.

Sve je eksplodirlao kada su na teren počeli da izlaze članovi reprezentacije Hrvatske koja je igrala finale Olimpijskih igara sa legendarnim i izvornim „Drim timom“.

Sjajno su parirali Hrvati predvođeni Draženom sa kojim su igrali mnogi velikani.

Publika je mogla da pozdravi Žana Tabaka, Stojka Vrankovića, Dina Rađu, a najveće ovacije dobio je Toni Kukoč.

Ipak, najemotivniji trenutak je usledio kada su svi stali na parket, a sa krova dvorane krenuo je da se spušta veliki video bim. Kada se spustio skoro do parketa, krenuo je video koji je ostavio sve u šoku.

Dražen Petrović je na njemu tapkao loptu na prepoznatljiv način, a onda se „obratio“ prisutnima. Naime, verovatno video napravljen uz pomoć veštačke inteligencije izazvao je erupciju emocija.

Dražen je rekao da je srećan da se svi sete tog meča 1992. u Barsleoni i zahvalio se svima na dolasku i poželo da uživaju u spektaklu.

A onda je sa razglasa krenuo čuveni hit „kako je dobro videtite opet“ i cela dvorana je eksplodirala. Svi su pevali kao jedan i to je nekoliko minuta trajalo, a prisutni nisu skrivali emocije.

BONUS VIDEO: Arena se naklonila Bobiju i Željku Obradoviću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar