Foto:USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Nikom nije bilo jasno šta se dešava.

Nikola Jokić je ponovo bio u centru pažnje na jedan potpuno nekonvencionalan način koji je u potpunosti zbunio Amerikance.

Naime, najbolji košarkša sveta je na treningu uoči utakmice protiv Memfisa koju je Denever izgubio ubedljivo, imao zanimljiv performans.

PROČITAJTE JOŠ

Njega su klupske kamere u jednom trenutku uhvatile kako gleda nešto na telefonu skoncentrisano,a onda je odjednom počeo da viče „tako je Đapa bre“ uz podignutu pesnicu i okrenuo se i otišao ka svlačionici. Sve vreme je uz njega bio i trener Majk Meloun koji se radovao sa njim iako ni sam nije znao o čemu se radi što je i pokazao gestikulacijom.

Snimak je izazvao veliku pažnju na internetu, a usledila su brojna nagađanja šta je gledao i zašto je vikao. Neki su mislili da viče „tako je Đole“ i da gleda Novaka Đokovića, dok su drugi nagađali da prati neke trke konja koji su njegova velika strast.

Međutim, nakon nekoliko hiljada komentara je stiglo i objašnjenje. Jokić je gledao utakmicu kluba iz Sombora „KK Džoker“ na čijem čelu se nalazi njegov otac i koji on finansira i koji je u okviru derbija Druge lige Srbije savladao ekipu Borca iz Zemuna u dirketnom okršaju kandidata za viši rang.

Dalibor Đapa je centar pomenutog kluba, tako da je Jokić verovatno reagovao na njegov sjajan potez.

Bilo kako bilo, to je izazvalo veliku pažnju i zbunilo mnoge Amerikance.

BONUS VIDEO Novi tripl-dabl Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare