Foto:Twitter/Printscreen

Brzo će zaboraviti ovu noć.

Košarkaši Denvera su doživeli težak poraz u derbiju Zapada od ekipe Memfisa rezultatom 112:94. Moglo je da bude i gore za Denver koji je u jednom trenutku gubio sa 30 poena razlike, ali je na kraju ekipa Memfisa povukla ručnu pa je razlika bila podnošljiva.

Izabranici Majka Melouna odigrali najgoru utakmicu sezone iz koje ništa neće biti upamćeno po dobrom.

PROČITAJTE JOŠ

Neće je pamtiti ni Nikola Jokić koji je od početka meča dobijao žestoke batine, a u jednom trenutku su mu se na rukama videli krvavi tragovi od žestokih udaraca koje je dobio pa je već na početku morao da napusti igru.

Jokić j3 utakmicu je završio sa 15 poena, 13 skokova i tri asistencije, uz standardno odličan šut iz igre (7/11), ali na vrlo malom uzorku. Potpuno su zakazali Majkl Porter mlađi i Džamal Marej koji su iz igre kombinovano šutirali 5/23.

Na drugoj strani raspoložene Grizlise predvodio je Morent sa 23 poena, dok je pored njega ekipa Tajlera Dženkinsa imala još četvoricu dvocifrenih. U tu grupu spadaju Bruks, Tilman, Bejn, Džouns i Kenard.

Jokić u drugom poluvremenu skoro da nije ulazio u igru, a trener Majk Meloun je vrlo brzo shvatio da nema potrebe da rezikuje eventualnu povredu Jokića koga su ionako prebili, posebno sudeći po fotografijama koje su kružile društvenim mrežama tokom utakmica.

Sudije su uglavnom ostajale neme na „ratne ožljke“ Srbina koji je čak u jednom momentu pokazivao kako mu ruke izgledaju.


NBA rezultati

Šarlot – Majami 108:103

Orlando – Indijana 108:121

Njujork Niks – Nju Orleans 128:106

Memfis – Denver 112:94

Filadelfija – Boston 107:110

Juta – San Antonio 118:102


BONUS VIDEO Novi tripl-dabl Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar