Milan Gurović Foto:Dragan Mujan/Nova.rs; printscreen/x.com/idusaitelo

Juniori KK Real Beograd i KK Vizura bili su glavni akteri skandala na završnom turniru Kvalitetne lige Beograda, a u sukobu je učestvovao i Milan Gurović.

Bivši proslavljeni košarkaš trenutno je prvi čovek Reala iz Beograda, a njegov tim bio je određen za domaćina završnog turnira, koji se igra u hali pod nazivom „Milan Gurović“.

Posle završetka utakmice (Real pobedio 74:73) došlo je najpre do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba između dva tabora, a Gurović je uleteo na teren i prvo krenuo da razdvaja, ali onda i da udara i gura članove Vizure.

PROČITAJTE JOŠ:

I pre i tokom utakmice dolazilo je do verbalnih sukoba dve strane, bilo je i razmena grubih reči i psovki (pre svega na tribinama, na kojoj su bili i žene i maloletna deca), a prednjačio je upravo Gurović, koji je isteran iz sale, nakon što je šutnuo loptu.

Gurović je ostatak utakmice gledao iz kafića (iznad terena), a majicu je pocepao nakon promašenih bacanja jednog od igrača njegovog tima. Posle je tako polugo uleteo na teren i umesto da smiri strasti napravio još veći skandal.

PROČITAJTE JOŠ:

Košarkaški savez Beograda je preko zvaničnog kanala na Jutjubu uživo snimao ovaj meč, kao i sve ostale, ali je nakon sramote i sukoba video obrisan. Posle nekoliko sati, snimak utakmice je vraćen i objavljen na pomenutom kanalu, ali se završava taman kada fizički obračun počinje.

Ispod teksta nalaze se najpre snimak cele utakmice, koja je bila puna strasti i uzbuđenja, a onda ispod njega možete pronaći najduži snimak haosa do kog je došla naša redakcija.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare