Foto: Starsport

Dobra košarkaška partija ostala je u senci jedne zapaljive situacije.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u drugom meču finala ABA lige.

PROČITAJTE JOŠ:

Tenzija je rasla kako se kraj meča bližio, crveno-beli su dobili sa 85:81 u poslednjih deset sekundi, a meč je obeležio i jedan incident.

Desio se na kraju utakmice, kada je bes pokuljao iz Matijasa Lesora, ljutog zbog poraza, ali i zbog odnosa navijača Zvezde.

Pristalice kluba sa Malog Kalemegdana su vređale igrače crno-belih, njihovog sportskog direktora Zorana Savića, Aleksu Avramovića, ali su i bacali razne predmete na teren.

To je bio deo razloga zašto se Lesor na kraju razbesneo i hteo da krene ka jednoj od tribina. Morali su da reaguju i igrači Zvezde i igrači Partizana da bi se situacija smirila.

Jedan od najaktivnijih bio je Nikola Kalinić, koji je prišao odmah do policije i ka navijačima spojenih ruku gestikulirao da se smire, dok je kapiten crveno-belih Branko Lazić držao centra Partizana i nekadašnjeg saigrača.

Kordon policajaca je štitio aktere na terenu, a i Lesor se posle nekog vremena jedva smirio.

Podsećamo, Zvezda je pobedom došla do 2:0 u finalnoj seriji, a Lesor je bio jedan od najboljih aktera drugog meča sa 18 poena za Partizan.

Najefikasniji na parketu bio je spomenuti Kalinić koji je ubacio 25 poena za Crvenu zvezdu. Treći meč finala igra se u sredu.

BONUS VIDEO: Ovacije za Dejana Stankovića, bodrio košarkaše u borbi za finale sa Partizanom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar