Amerikanac dokazao koliko voli i podržava Jokića

Košarkaš Denver Nagetsa i saigrač Nikole Jokića u NBA ligi, Eron Gordon, bio je na utakmici Srbije i Poljske u poslednjem kolu grupne faze Evrobasketa.

PROČITAJTE JOŠ:

Gordon važi za veoma atraktivnog igrača, često privlači pažnju svojim zakucavanjima u NBA, a sada je oduševio srpsku publiku pošto je pokazao tri prsta.

„Srbi su sila, uvek su bili. Odličan su košarkaški tim. Kao što uvek pričam, ako imate Jokića u ekipi možete pobediti u bilo kojoj utakmici. Uzbuđen sam da vidim šta će da urade u Berlinu“, rekao je Gordon nakon pobede Srbije nad Poljskom.

Gordon nije stigao da bodri Vlatka Čančara, koji je sa slovenijom takođe bio prvi u grupi.

„Žao mi je što nisam stigao da vidim Vlatka (Čančar) u Sloveniji. Bilo bi dobro da sam video i Čakija. Ovde sam samo da pružim podršku. O tome je reč, mi smo porodica i tim. Putuvaću po celom svetu, gledaću košarku i podržavati Jokića“, kaže Gordon.

Jokić i Gordon su se srdačno pozdravili posle utakmice, ali nisu stigli da se ispričaju.

„Nije mnogo pričao. Pitao me je o putovanju po Evropi, šta radim tu. Pitao me je da li ću doći. Rekao sam da neću, poželeo mu sreću i da donese trofej kući“, istakao je Gordon.

Navijači sa tribina su doviknuli Gordonu da je zaslužio da osvoji takmičenje u zakucavanjima više puta, a Amerikanac je sa osmehom na licu odgovorio:

„Samo bih pozdravio navijače u Srbiji i zahvalio se na podršci. Budite uz nas, spremaju se velike stvari u Denveru“.

Foto: FIBA
Foto: FIBA

BONUS VIDEO Eron Gordon o Jokiću, Srbiji i Evrobasketu 

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare