Foto: CHIP SOMODEVILLA / Getty images / Profimedia

Bizarno.

Košarkašica univerziteta LSU Samija Smit onesvestila se tokom govora koji je predsednik Džozef Bajden održao u Beloj kući.

PROČITAJTE JOŠ...

Košarkašice ovog univreziteta bile su počasni gost Bajdena i Bele kuće nakon što su pobedom nad Ajovom u finalu NCAA turnira osvojile titulu u koledž košarci u istoriji univerziteta.

U trenucima dok je predsednik Sjedinjenih Američkih Država držao govor, učenica druge godine LSU-a iznenada je izgubila svest i pala na pod, zbog čega je usledila brza, ali blago panična reakcija medicinskog osoblja Bele kuće, ali i njenih saigračica.

Usledio je prekid Bajdenovog govora koji je potrajao nekoliko minuta, pre nego što su Smitovu u kolicima odvezli u drugu sobu kako bi joj pomogli.

Ubrzo se oglasio i sam univerzitet:

„Tokom ceremonije u Beloj kući, Samija Smit je počela da se preznaja, osetila je mučninu i nesvesticu. Bila je svesna tokom pružanja pomoći. Sve je ispalo u redu, vratila se ekipi. U dobrom je stanju, i biće podvrgnuta daljim testiranjima po povratku kući“, navela je ekipa u zvaničnom saopštenju.

„Osećam se dobro, mnogo bolje. Ne sećam se baš šta se dogodilo. Ne znam da li sam pala, kažu da su me uhvatili i da nisam udarila nigde“, rekla je ona u razgovoru sa novinarom Majklom Koblom.

Snimak njenog pada možete da pogledate ispod:

BONUS VIDEO Nikoli Jokiću pripao MVP trofej finala Zapadne konferencije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar