Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Čelnici moskovskog CSKA negiraju glasine da u Moskvu dolazi proslavljeni trener Željko Obradović.

Andrej Vatutin, prvi operativac CSKA kaže da za sada nema ništa od Obradovića, mada su mediji spekulisali da bi Žoc mogao da preuzme „armejce“ od svog kuma Dimitrisa Itudisa.

PROČITAJTE JOŠ:

Itudis je imao probleme da smiri „duhove“ u svlačionici, posledica je otkaz Majku Džejmsu, što ne znači da će biti promene i na klupi.

„Kako se bliži kraj sezone, svakog dana biće sve više glasina. Da li je to u vezi za igračima, trenerima, doktorima, maserima. Ma, svi oni će nekad doći u CSKA. Nekad nemam ni snage da se osvrćem na glasine jer ne zaslužuju komentar. Svakog dana pišu nešto drugo“, rekao je Vatutin.

U svom stilu, ironično je prokomentarisao da će sledeći čovek, koga će CSKA angažovati, slavni Fil Džekson – trener zlatne generacije Čikago Bulsa iz devedesetih.

„Imamo trenera i ekipu u koju verujemo. Stvarno je smešno o tome pričati. Uskoro će napisati da nam dolazi Fil Džekson. Sutra da dolazi neki drugi košarkaš. Ne mogu da tražim od portparola da piše objašnjenja svakog dana“, rekao je Vatutin.

Treba podsetiti da je Vatutin nešto slično pričao i kada su mediji pisali da dolazi Nikola Milutinov, u trenutku kada je srpski centar još bio u Olimpijakosu.

Kasnije su se te glasine ispostavile kao tačne.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar