Nikola Jokić, Vasilije Micić, radovanje
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Seskimphoto / Seskimphoto / Profimedia

Nekadašnji saigrači možda ponovo u istom dresu.

Vasilije Micić je odavno na meti klubova iz NBA lige, to već neko vreme nije tajna. Prošle sezone je doneo odluku da ostane u Efesu i sa timom iz Istanbula se popeo na krov Evrope, a druga vezana titula prvaka „starog kontinenta“ naterala je ekipe iz najjače svetske lige da ponovo počnu da razmišljaju o nekadašnjem košarkašu Mege i Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

No, kako prenosi čuveni „Bličer riport“, stvar je ovog puta otišla korak dalje.

Navodno, za Micića su ozbiljno zainteresovane tri ekipe – Čikago Bulsi, Milvoki Baksi i Denver Nagetsi.

A prednjači ekipa za koju nastupa Nikola Jokić:

„Denver bi trebalo da na draftu pokuša da reši pitanje plejmejkera nakon trejda sa Oklahoma Siti Tanderima, kada su dobili 30. pika, ali su u potrazi i za iskusnijim rešenjem. Izbor je navodno pao na Micića, koji bi trebalo da stigne kao zamena za Montea Morisa.

Više će biti poznato u danima koji slede, ali je interesovanje Denvera poprilično veliko. Trenutno, prava na Micića polaže Oklahoma, ali teško da bi aktuelni MVP završnog turnira Evrolige prihvatio da ode u Tandere, s obzirom na to da je u pitanju ekipa koja je pre svega dobro popunjena na mestu plejmejkera, ali je, pored toga, i u takozvanom „rebild“ modu, a teško da bi Micić put SAD otišao kako bi poslužio kao prelazno rešenje u kreiranju tima na duže staze.

BONUS VIDEO Ðurović: Kad igraju Partizan i Zvezda to nije utakmica nego rat

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare