foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sada svi čekaju da šampionat počne.

Najboji košarkaš planete Nikola Jokić iza sebe ima još jednu savršenu sezonu, a mnogi se pitaju da li je vreme da Somborac ponovo obuče reprezentativni dres.

PROČITAJTE JOŠ

Posle fijaska na Svetskom prvenstvu 2019. godine, Srbija se nije kvalifikovala na Olimpijske igre jer je doživela šokantan poraz u odlučujućem meču za plasman u Beogradu od Italije. Na tom turniru nije bilo Nikole Jokića koji je zbog umora odlučio da odbije poziv selektora Igora Kokoškova, a mnogi navijači bili su razočarani i ljuti na srpskog asa.

Čini se da je situacija kada je u pitanju Evropsko prvenstvo koje se igra od 1. do 18. septembra potpuno drugačija.

Sezona za Jokića u NBA je odavno završena, a srpski as je uveliko na odmoru i skuplja energiju za narednu sezonu. Do početka priprema za šampionat ima još dosta vremena pa sa te strane ne postoji prepreka da obuče dres reprezentacije.

Pozitivni nagoveštaji nakon sastanka sa selektorom Svetislavom Pešoćem su već bili tu, a sada su maštu raspalili njegov agent Miško Ražnatović i supruga Natalija.

Foto: Instagram/jokic.natalija/Screenshoot

Ražnatović je prvo fotografijom Jokića u dresu reprezentacije čestitao svom pulenu izbor za MVP-ija što je bilo prilično neobično pogotovo posle toliko vremena i to ne sa slikom u dresu Denvera. On je pritom je i poznat po brojnim zagonetkama koje ostavlja na društvenim mrežama kojima najvaljuje potpise svojih klijenata ili neke velike vesti, a onda je to uradila i Jokićeva supruga.

Ona je na svom Instagramu objavila identičnu fotografiju Nikole Jokića u dresu reprezentacije Srbije.

To je probudilo nadu da će Jokić ponovo obući dres Srbije koja se nada zlatu posle 20 godina na nekom velikom takmičenju. Poslednje zlato osvojeno je na Svetskom prvenstvu u Indijanopolisu, od tada sm videli nekoliko srebrnih medalja.

BONUS VIDEO Ivica Zubac o Jokiću, idealnoj balkanskoj NBA petorci i igranju za Hrvatsku


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare