Srpski košarkaš Vasilije Micić kaže da je privilegija što opet igra Fajna for Evrolige u Beogradu.

Micić se sa Anadolu Efesom priprema za polufinalni meč u Beogradskoj areni (četvrtak 18.00).

PROČITAJTE JOŠ:

Već četvrti put dolazi do završnog turnira, a prošle godine je sa Anadolu Efesom postao prvak Evrope.

„Neverovatan osećaj, veoma sam srećan što sam u Beogradu. Već sam jednom spomenuo da većina igrača ne doživi da u rodnom gradu nijednom ne igra Fajnal for, a ja sam dvaput. To je velika privilegija za mene. Osim toga, ovo iskustvo je drugačije. Prvi put sam bio mnogo više uzbuđen, sad sam smireniji, imam više iskustva i srećan sam zbog dolazeće utakmice“, rekao je Micić pred trening svog tima.

Na treningu je moglo da se vidi koliko je fokusiran na predstojeći duel sa Olimpijakosom.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Dve ekipe su se već sastale februara ove godine kada je Olimpijakos tesno slavio 87:85, dok je u novembru bolji bio Efes sa 88:69.

„Zanimljiv okršaj, obe ekipe su zaslužile da budu ovde, oni su u drugom delu sezone podigli svoju formu, mi smo isto to uradili, pa dolazimo sa dobrim momentumom. Što se tiče energije, to je nešto što se može očekivati, ali košarkaški, to će biti interesantno da se gleda sutra“, istakao je Micić.

Utakmice Evrolige možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUS VIDEO – Petrušev otkrio kako mu pomažu Vasa Micić i Kruno Simon: Oni su naši

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar