Foto: Nova.rs

Dok košarkaši Anadolu Efesa, Olimpijakosa, Real Madrida i Barselone razmišljaju o tome kako da osvoje Evroligu, Beograđani se dovijaju gde da do nedelje parkiraju svoje automobile.

Pošto srpska prestonica organizuje Fajnal for Evrolige, stanare zgrada oko Arene ove nedelje je dočekalo obaveštenje i „ultimatum“.

PROČITAJTE JOŠ:

Moraju da pomere svoje automobile najkasnije do srede, jer će ih u suprotnom pomeriti Parking servis.

Upozorenje im je ostavljeno na vetrobranskim staklima automobila,

„Molimo Vas da do 18.5.2022. svoja vozila preparkirate, tako da sva parking mesta ostanu prazna u sledećim ulicama: Španskih boraca u smeru ka Bulevaru dr Zorana Đinđića, na potezu od kružnog toka do raskrsnice sa Bulevarom dr Zorana Đinđića; Bulevar dr Zorana Đinđiđa od raskrsnice sa Španskih boraca do raskrsnice sa Antifašističke borbe; Proleterskih solidarnosti uključujući i veliki parking između Proleterskih solidarnosti i autoputa, koji će biti korišćen u sklopu organizacije događaja“, piše između ostalog na obaveštenju koje su mogli da pronađu Beograđani na svojim automobilima oko Arene.

Foto: Nova.rs

Fajnal for se završava u subotu, finalom Evrolige, a šansu da se tamo nađe ima i Vasilije Micić zajedno sa Filipom Petruševim iz Anadolu Efesa.

„Vozila koja ostanu parkirana na parking mestima u navedenim ulicama 18.5.2022. godine će biti pažljivo premeštena uz asistenciju Parking servisa shodno prijavi šireg javnog skupa koja je dostavljena nadležnoj instituciji“, piše na obaveštenju sa grbom Grada Beograda.

Utakmice Evrolige možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUS VIDEO: Poslednje utišavanje himne Evrolige na Zvezdinoj utakmici za sezonu 2021/2022

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare