Kobi i Vanesa Brajanta; Foto: EPA-EFE/LARRY W. SMITH

Vanesa Brajant, supruga tragično nastradale NBA zvezde i jednog od najboljih igrača u istoriji Los Anđeles Lejkersa, Kobija, otkrila je kako je saznala za smrt svog supruga.

I čini se da nije moglo da bude jezivije.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je otkrila tokom svedočenja na suđenju policajcima koji su osumnjičeni da su fotografisali mrtva tela Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane, koja je takođe poginula u padu helikoptera, prvu informaciju o nesreći dobila je od porodične asistentkinje, koja je prenela i da je pet osoba preživelo (što se kasnije ispostavilo netačnim).

Kako pomoćnica nije znala ništa više, Vanesa je pokušala da dobije ili Kobija ili Đijanu preko telefona, ali se nisu javljali.

„Dok sam držala telefon i pokušavala da dobijem svog muža, počele su da mi stižu notifikacije ‘Počivaj u miru, Kobi’, ‘RIP Kobi’. Moj život od tog momenta više nije bio isti“, istakla je ona.

Podsećamo, Kobi i Đijana Brajant poginuli su 26. januara 2020. godine kada je helikopter u kom su se nalazili pao usled loših vremenskih uslova u mestu Kalabasas u Kaliforiji.

Pored Brajanta i njegove ćerke, život je izgubilo još sedam osoba.

Bonus video: Pogledajte dosad neviđene snimke vile Novaka Đokovića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare