Svetislav Pešić
Svetislav Pešić; Foto: Screenshot Sportklub

Svetislav Pešić bio je sjajno raspoložen nakon pobede Srbije protiv Letonije (101:100) u prvom meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Iskusni strateg je i pre početka zvaničnog dela konferencije izmamio osmehe svih.

PROČITAJTE JOŠ

Dok se pripremao da održi konferenciju za medije nije mu se dopalo mesto na kome je predviđeno da sedi.

Iskusni strateg je odmah reagovao i spremno uzvratio portparolu.

„Kakve su ovo stolice?! Daj mi lepo stolicu da sednem ko čovek, sedi ti na ovu stolicu. Što si mi uvalio ovu? Ovde me ne vide, a drugo ja njih ne vidim. Vidi ovo, navikli ste da dajete rukovodiocima ove fotelje. Sad se vidimo lepo. Da li slažete?“, rekao je Pešić.

Ovaj potez se već deli na društvenim mrežama, a svaka rečenica preti da postane antologijska. „Navikli ste da dajete ove fotelje rukovodiocima“ je već postao hit.

Pobednik je odlučen u napetoj završnici susreta u kom su Letonci vodili tokom većeg dela od odigranih 40 minuta.

Meč odigran na 200+ poena, u kom je Srbija sve rešila slobodnim bacanjem Marka Jagodić-Kuridže u na 2,8 sekundi pre kraja, samo je „šlag“ na torti potpuno lude utakmice na startu kvalifikacija.

Gledaj Srbiju u kvalifikacijama za Mundobasket preko bilo kog interneta

Pratite mečeve uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara u narednih 30 dana, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUSV VIDEO Tajm-aut Karija Pešića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar