Foto: Starsport

Loše vesti stižu iz Grčke, Stevan Jelovac je u kritičnom stanju i bori se za život posle moždanog udara.

PROČITAJTE JOŠ

Grčki portal Basketworld.net prenosi da u AEK-u trenutno vlada šok i da je Jelovac klinički mrtav, jer mu zdravstveno stanje ubrzano pogoršava.

„Vest nikako nije dobra, pošto poslednje informacije govore da se zdravstveno stanje ovog asa ubrzano pogoršava i to govore lekari koji ga posmatraju u „Metropoliten bolnici”. Sada se njegova porodica nada čudu, kako bi Stevan Jelovac pobedio opasnost po život. Saopštenje AEK-a od pre dva dana govorilo je o njegovoj kritičnoj, ali stabilnoj situaciji i svi su čekali pozitivne vesti, što se nažalost nije desilo“, navodi ovaj portal.

Klub je otkazao i prijateljsku utakmicu sa Larisom, bez objašnjenja, a potresna situacija posebno je pogodila sestru Saru, koja je napisala jedno od najdirljivijih pisama.

„Sećaš se kako smo oboje prevrtali očima na tatinu i maminu rečenicu: „Ceo život je borba“. Došao je trenutak bato moj da tu rečenicu prihvatimo i shvatimo je ozbiljno. Znam da me čuješ i zato želim da me slušaš pažljivo, nemoj da se bojiš, tu je tvoja seka, svi smo tu, uz tebe smo. Znaš lepi moj, osetim da mi Bog šalje nadljudsku moć i snagu. Ja sam tvoja krv i tvoje meso, ja te osetim, znam da osetiš i ti mene. Doktori koji mi te paze kažu da je ovo maraton, zamisli koliko će radosti u naše živote doneti pobeda, živim za taj dan najlepši moj. Živim za dan kada ćeš se opet smejati na sav glas iz srca, onako kako samo ti umeš ljubavi moja“, napisala je Sara Jelovac.

Srbija i Grčka ujedinile su se u molitvi za Jelovca, poruku su pružili i navijači Panatinaikosa, mnoge kolege, a Miloš Teodosić bio je prilično potresen zbog stanja Jelovca.

BONUS VIDEO  Pešic: Momci, pa ne igramo protiv Lejkersa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)