Aleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović Foto: Stephen Flynn/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Fulama remizirali su bez golova protiv Derbija, što je unervozilo navijače i klub u odsustvu Aleksandra Mitrovića.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog temperature je Mitrović bio van stroja i nervoza je učinila svoje, izostala je efikasnost, ali Fulam je i pored remija sačuvao prvo mesto u Čempionšipu.

Ipak, propustio je priliku da odmakne Bornmutu, koji je u ovom kolu takođe remizirao, protiv Milvola sa 1:1.

To je izazvalo lošu reakciju navijača, koji su navikli na Mitrogola, koji je postigao 21 pogodak ove sezone za samo 19 kola.

Čelnik i suvlasnik Fulama Toni Kan se zbog toga oglasio.

„Hvala navijačima Fulama širom sveta, hvala timu i štabu, veoma sam zahvalan svima, rezultat nije najbolji, ali mi smo bez poraza u poslednjih osam utakmica i imamo još imamo priliku da se borimo za sve, hvala svima još jednom, napred Fulam“, naveo je Kan.

Obratio se navijačima i Tim Rim, defanzivac Fulama.

„Nije ovo rezultat koji smo želeli, ali još jednom smo sačuvali mrežu i neporaženi smo na osam mečeva. Dobar deo momaka nije tu u poslednjih nekoliko dana, tako da svaka čast na svemu večeras, Sunce će opet izaći“, rekao je on.

O kadrovskim problemima je govorio i Marko Silva.

Aleksandar Mitrović u dresu Fulama, Foto: EPA-EFE/Andrew Couldridge

„Mitrović i Kirni su bolesni, imali smo probleme sa Ridom, De Kordova-Ridom, Robinsonom i Vilsonom u poslednjih nekoliko dana“, rekao je trener Fulama.

Probao je 20-godišnji Rodrigo Muniz Karvaljo da zameni Mitrovića.

„Imao je neke dobre momente, neki baš i nisu bili dobri. On je mlad momak, gladan je i treba da uči i napreduje. Znamo da može da zatrese mrežu ako je naša igra po krilima dobra. Naravno, Mitrović je važan igrač, ali njegovo odsustvo nije razlog zašto nismo dobili meč“, naveo je on.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Teniseri Srbije se smeju nakon pitanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar