Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

NBA liga iznela je prvi set pravila kojih će morati da se pridržavaju svi igrači koji budu učestvovali na Ol-star utakmici.

PROČITAJTE JOŠ...

I prvi utisak je da je ovo samo „dolivanje ulja na vatru“ u trenutku kada su strasti ionako poprilično rasplamsane. Naime, veliki broj zvezda NBA lige je već izrazio stav da je odluka da ova utakmica uopšte bude održana u ovakvim uslovima u najmanju ruku pogrešna, a situacija će gotovo sigurno biti još gora nakon poslednjeg niza pravila.

Njih je otkrio novinar portala „The Athletic“ Šems Čaranija:

„Svaki igrač koji učestvuje na Ol-star utakmici i propratnim takmičenjima u Atlantu će morati da dođe 6. marta ličnim prevozom, a odlazak će uslediti odmah posle utakmice. Dnevno testiranje se podrazumeva.“

No, tu nije kraj:

„Svim učesnicima će biti dozvoljeno da dovedu četiri gosta. Igrači i gosti će morati da ostanu u hotelu tokom puta, sem kad su u pitanju aktivnosti u samoj Areni“, istakao je Čaranija.

Odluka lige da Ol star utakmica bude održana uprkos pandemiji izazvala je veliki broj negativnih reakcija od strane košarkaša. među kojima prednjači Lebron Džejms, a svoj stav su iskazali i brojni drugi košarkaši.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar