Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da je njegova ekipa fokusirana samo na prvu utakmicu, a ne na celu finalnu seriju ABA lige protiv Partizana.

Zvezda je do finala stigla pobedom u dve polufinalne utakmice protiv Mege, pa su njena dva igrača Rokas Giedraitis i Luka Mitrović našla u najboljoj petorci polufinalnih serija.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan se nešto više pomučio protiv ekipe Budućnosti i morao je da igra tri utakmice, a dane pred finale ABA lige obeležile su neke tenzije i nedoumice u pogledu mesta gde će Zvezda biti domaćin Partizanu.

„Cele sezone treniramo i naporno radimo da bismo došli do ovog momenta, do finala. Imamo prednost domaćeg terena i želimo da maksimalno fokusirani uđemo u utakmicu i igramo našu igru“, rekao je Sferopulos za klupski sajt.

Zvezda će taj prvi meč odigrati u ponedeljak od 20.30 sa Partizanom koji od prošle godine brani titulu. Crno-beli su lani u finalu savladali baš Zvezdu samo su tada oni bili domaćini.

„Znamo šta treba da uradimo, igramo protiv velikog rivala pred sobom. Mi znamo njih, oni znaju nas i daćemo sve od sebe da pobedimo u prvoj utakmici. Fokus nam je na prvoj utakmici, a ne na celoj seriji“, rekao je Sferopulos.

Klub sa Malog Kalemegdana će svoje mečeve igrati u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

„Želeo bih ovom prilikom da pozovem sve naše navijače da dođu i pomognu nam, znam da će atmosfera biti sjajna. Zaista bih želeo sjajnu atmosferu i da pokažemo našu sportsku kulturu svima“, rekao je Sferopulos.

BONUS VIDEO: Nikola Jović gleda Mega – Crvena zvezda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar