Foto: Starsport

Crvena zvezda je posle velike drame i preokreta savladala ekipu Studentskog centra u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa ABA lige rezultatom 83:81.

Zvezda je u jednom trenutku bila u zaostatku od 19 poena, a gosti su imali i šut za produžetak, ali su crveno-beli preživeli i poveli sa 1:0 u seriji.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos je posle meča istakao da je pobeda najvažnija.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovo je plej-of utakmica. Vodimo 1:0, to je najvažnije. Nismo imali dobru utakmicu. Osim utakmice i igre, vrlo je bitan karakter koji su igrači pokazali. Karakter i srce da se vrate iz -18, iz loše utakmice i pobede. Želim da čestitam igračima. Derbi je dobar tim, ne dozvljavaju unutrašnje poene, dozvoljavaju mngo šuteva. Promašili smo mnogo šuteva, posebno u prvom poluvremenu, izgubili smo 11 lopti u prvom delu. Iz naše nervoze“

On se osvrnuo i na rivala.

„Studentski centar je dobar tim, ne dozvljavaju unutrašnje poene, dozvoljavaju mngo šuteva. Promašili smo mnogo šuteva, posebno u prvom poluvremenu, izgubili smo 11 lopti u prvom delu. Iz naše nervoze“, istakao je Sferopulos na konferenciji za medije.

Osvrnuo se i na debakl od Efesa.

„U pravu ste, to je alarm. Nije bilo lako vratiti se posle Efesa. Za nas, sigurno je, da imamo kvalitet i da moramo da igramo još bolje. To je očigledno. rekao sam, nismo igrali dobro i moramo da igramo bolje“, rekao je Sferopulos i dodao:

„Da, ali ako se setite. Ovo je tim kjoi dozvoljava šut, ako pogodite, „Ubijate“ ih 30 poena, ako ne imate problem. kada smo pogađali spolja sa Davidevcem, Teodosićem, Nedovićem. Nervozni ste ako promašite, jedanom, drugi, treći put.“

BONUS VIDEO Finiš utakmice Real – Huventud

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar