Stigla je i 26. epizoda podcasta "Pick and roll" na Nova.rs, u kojoj je Saša Pavlović pričao kao nikad - o samom početku karijere, stvarima van košarke, Evroligi, naravno Partizanu i Zvezdi, ali i o NBA, Lebronu, Jokiću, Bogdanu...

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Još jedan „Pick and roll“ vrteli smo na našem portalu, u studiju su bili domaćin Miroslav Mića Berić i Saša Pavlović, bivši košarkaš koji je 10 godina proveo u NBA, zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

„On je čovek koji je zaslužan za moje prve koševe u profesionalnoj karijeri, kad sam igrao u Podgorici protiv Partizana, ušao sam poslednji minut i odmah je napravio faul da bih dao dva slobodna bacanja, jer je ekipa bila u bonusu“, otkrio je Pavlović.

PROČITAJTE JOŠ

U standardnom terminu čeka vas mnogo zanimljivih priča i anegdota koje je bivši NBA košarkaš i nekadašnji igrač Partizana otkrio u našem podcastu. Da li je moglo bez priče o Lebronu Džejmsu? Nije, ipak su delili i svlačionicu i parket godinama u najjačoj ligi sveta, Pavlović je fenomenalno govorio i o Nikoli Jokiću i njegovim čudima, Bogdanu Bogdanoviću i Kobijevom „mamba mentalitetu“, ostalim srpskim NBA igračima, Luki Dončiću, a otkrio ko je za njega najboljih svih vremena.

Naravno, pričali smo i o završetku ligaškog dela Evrolige i oproštaju večitih od elite za ovu sezonu. Crvena zvezda je doživela sramotu na gostovanju Efesu (100:55 i učinak 11-23) i time bez šansi ostavila Partizan koji je uz pobedu nad Valensijom (79:66 i učinak 16-18) ostao na 11. mestu, odnosno prvi ispod plej-in crte.

Ko je posebno u crno-belom dresu oduševio Pavlovića, a šta Berić i on misle o Džejlenu Smitu? Kako je bivši NBA as i igrač crno-belih video reakciju Miloša Teodosića i gubljenje živaca tokom debakla na gostovanju u Istanbulu, a šta kažu o partijama Džoela Bolomboja tokom cele sezone?

Pričali smo i o atmosferi koju prave navijači večitih u Evroligi, kao i njihovoj sudbini naredne odnosno narednih sezona u elitnom takmičenju. Pričali smo i o osvajaču Evrokupa, ekipi Pariza, koju ćemo od naredne takmičarske godine gledati u Evroligi…

Mića Berić i Aleksandar Pavlović Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Pavlović je apostrofirao i Markusa Hauarda kao neverovatnog napadača, verovatno najboljeg u Evroligi, o čemu govore i brojke jer je najbolji strelac ligaškog dela sa prosekom od 19,4 poena po meču za svega 23 minuta po utakmici, a dotakli smo se i Kendrika Nana.

Šta nas sve čeka u plej-inu Evrolige, kako vide već formirane parove plej-ofa, i ko bi mogao da iznenadi? Protrčali smo i kroz NBA na poseban način – šta smo sve zanimljivo pričali, a bilo je dosta toga, možete da čujete i vidite na vrhu u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO “Mića me je faulirao za prve poene u karijeri”: Saša Pavlović u podcastu „Pick and roll“ sa Mićom Berićem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar