Foto: Screenshot Youtube SportIN televizija

Bezobrazluk bez kraja, kako drugačije objasniti ovu tvrdoglavost.

Jasna Sliško, selektorka ženske pionirske reprezentacije Bosne i Hercegovine, aktivno se odriče svake odgovornosti za sve skandale koji su se dešavali sa devojčicama i nastavlja da bahato tvrdi da je u pravu.

PROČITAJTE JOŠ

Klubovi iz Banjaluke Feniks i Mladi Krajišnik optužili su je da je vršila mobing na nacionalnoj osnovi nad srpski devojčicama koje igraju za Bosnu i Hercegovinu, a ona je odlučila da još jednom da skandaloznu izjavu.

Sliško se nevešto branila, a čak je navela i nekoliko reči koje samo pokazuju samo rečnik kojim se služi („smrad“, „debilčić“). Ako je ovo spremna da govori javno, mnogi su se zapitali šta je govorila igračicama u svlačionici? Možda su sve optužbe i bile istinite.

„Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna“, poručila je između ostalog Sliško.

U pismima u koje je imao uvid pomenuti portal stajalo je da je igračicama bilo najstrože zabranjeno da podižu tri prsta (palac, kažiprst i srednji prst) kada pogode trojku, a čak im je zaprećeno „da će im odseći ruku“. Nije im bilo dozvoljeno da se prekrste neposredno pre ulaska u igru, oduzimani su im mobilni telefoni i čitave privatne poruke i prepiske, a vrhunac je bilo puštanje filma o genocidu u Srebrenici u autobusu. Nije sve ostalo na tome, već su Teodoru Gvozen ostavili na graničnom prelazu Gradiška bez najave roditeljima.

BONUS VIDEO Dušan Macura u „Driblingu“ o pobedi Srbije protiv Izraela

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare