Foto: Srdjan Stevanovic

Košarkaši Uniksa izbacili su Virtus iz Bolonje u polufinalu Evrokupa 107:100, i tako ostavili Miloša Teodosića, Aleksandra Đorđevića i Stefana Markovića bez mesta u Evroligi.

U dramatičnoj utakmici koju je bolje otvorio Virtus Italijani su u uvodnim minutima imali i osam poena viška (19:11), ali je vođstvo trajalo do poluvremena.

PROČITAJTE JOŠ...

Uniks je uspeo da u završnici prvog poluvremena dođe do izjednačenja, Virtus je uspeo da na odmor ode sa 48:46, da bi u drugom poluvremenu košarkaši Uniksa napravili preokret i poveli 66:56.

Vitus je uspeo u poslednjoj deonici da priđe na minsi od dva poena, ali bi svaki njihov nalet Uniks odbijao, pa su na kraju došli do trijumfa 107:100 i plasmana u finale.

Teodosić je odigrao fantastičan meč i utakmicu završio sa 25 poena uz devet asistencija, Marko Belineli je dodao 24, dok je Stefan Marković ubacio tri poena, i to trojku sa devet metara uz zvuk sirene.

Sa druge strane Džamar Smit sa 24, Okaro Vajt sa 22 i Nejt Volters sa 17, uz 20 poena Džona Brauna su predvodili Virtus.

Rusi će u finalu odmeriti snage sa Monakom, koji je u drugoj polufinalnoj seriji bio bolji od Gran Kanarije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar