Foto: Screenshot Twitter NBA

Meč Denvera i Portlanda (147:140) završen je nakon još jedne lude drame i meča u kome je delovalo da Dejmijan Lilard ne može da promaši. Posledica toga je da je veliku pažnju privukla reakcija jednog saigrača Nikole Jokića.

PROČITAJTE JOŠ

Lilard, koji je jedno vreme slovio za protivkandidata Jokića u trci za MVP trofej, imao je još jedno fenomenalno veče. Ubacio je 55 poena, a postigao je čak 12 trojki (novi NBA rekord, prethodni isto držao on sa 11).

U tim momentima je svima u Koloradu i šire delovalo da bi Lilard kroz obruč provukao i frižider da ga je bacio ka košu.

Frustriralo je to njegove direktne čuvare protiv Ostina Riversa, a koliko je bilo neobično videti ga da konačno neki šut promaši videlo se upravo po reakciji ovog Amerikanca.

U jednom akciji došlo je do preuzimanja, a Jokić je zasmetao Lilardu na šutu koji je konačno promašio.

Nakon toga se Rivers okrenuo ka tribinama i sklopio ruke, kao da je želeo da poruči „Hvala Bogu, pa je nešto promašio“.

Jokić je imao nekoliko fantastičnih poteza kojma je stigao do 38 poena, 11 skokova i devet asistencija. Potpuno je nadigrao Jusufa Nurkića, pogađao je pored njega, preko njega, ostavljao ga i iza leđa posle prodora. Nije pomagalo ni kada ga je preuzeo Enes Kanter.

Srpski centar je koristio udvajanja da pronađe slobodne igrače, menjao stranu prilikom napada i bacao dodavanja u maniru kvoterbeka. Fintirao je čitavu odbranu, pogađao iz odbojke, prosto radio je sve što je mogao.

Sve to možete videti na video snimku pred vama.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar