Brijana Stjuart i Marta Šangaj prosidba
Foto: Printscreen Instagram breannastewart30

Poznate košarkašice odlučile su da uplove u bračne vode. Brijana Stjuart je kleknula na koleno, a Marta Šargaj je rekla sudbodnosno "da".

Brijana Stjuart je po mnogim ocenama najbolja košarkašica sveta u ovom trenutku. Sa samo 26 godina je već dva puta bila MVP WNBA finala, a uz dva šampionska prstena bi uskoro trebalo da pridoda i burmu.

PROČITAJTE JOŠ

Dve devojke su već godinama u vezi, a sada su se odlučile za korak napred. Na slikama koje su podelile na društvenim mrežama vidi se da je Brijana zaprosila Martu, a Šargajeva je pristala.

Stjuartova ima dve MVP titule u WNBA finalima uz dve titule, MVP priznanje na Svetskom prvenstvu, ali i trofej Evrolige u vitrini. Najčešće je dobijala priznanja za najbolju igračicu, a tokom 2021. godine je bila i u konkurenciji za najuspešniju ženu u sportu.

Marta Šargaj dolazi iz Španije, a poput izabranice i sama je igrala evropsku i američku košarku. WNBA se igra preko leta, pa imaju mogućnost da sezonu provedu u Evropi.

Devojka iz Španije je velika prijateljica Sonje Vasić, naše košarkašice, pa je upravo kod nje ovaj par i gostovao u Beogradu.

Marta je u karijeri osvojila Evroligu, a sa nacionalnim ima sedam medalja sa velikih takmičenja, među kojima su tri zlata sa Evropskih prvenstava, a poslednje je osvojila u Beogradu 2019. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare