photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

I dalje se ne zna zbog čega je Milutinov van postave za meč sa Slovenijom

Košarkaška reprezentacija Srbije u okviru priprema za početak druge faze kvalifikacija za Mundobasket, ali i Evrobasket, u sredu od 20.15 sati u dvorani „Stožice“ gostuje Sloveniji.

PROČITAJTE JOŠ

U Beogradu su ostali povređeni Aleksa Avramović i Nemanja Bjelica, što znaći da je u Sloveniju doputovalo 16 reprezentativaca.

Selektor Svetislav Pešić je van protokola za meč protiv Slovenije ostavio Nikolu Milutinova, Marka Gudurića i Balšu Koprivicu.

Najviše pažnje proteklih dana privukao je Milutinov, koji nije bio na slici sa treninga na kom je bio i patrijarh Porfirije, a ubrzo nakon toga „iskočile“ su i priče o njegovoj povredi kolena. Ipak, kako je za Nova.rs potvrđeno iz KSS-a, Milutinov nije povređen, ali još uvek nije jasno zbog čega je izostavljen iz postave za meč sa Slovenijom.

Takođe, srpski centar je snimljen u Sloveniji kako trenira dan pred meč, što ukazuje na to da nije reč o povredi, ali sem toga nema više informacija.

Postava za duel protiv Slovenaca izgleda ovako: Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Marko Jagodić-Kuridža, Ognjen Jaramaz, Nikola Jokić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Vanja Marinković, Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Filip Petrušev, Dušan Ristić i Boriša Simanić.

BONUS VIDEO Jokić i Nedović prvi na zagrevanju

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar