Foto:BETAPHOTO/KK PARTIZAN/DRAGANA STJEPANOVIC

Košarkaš Partizana Rašon Tomas kaže da je umoran posle neverovatne završnice meča četvrtog kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj iz Krasnodara.

Tomas je u pobedi Partizana 71:69 imao 23 poena i osam skokova. Konstantno je vukao svoj tim koji je mnogo oscilirao, pa je u jednom trenutku druge četvrtine imao i 18 poena zaostatka.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak, tim Saša Filipovskog je uspeo da se vrati i upiše drugu pobedu u grupi sa Trentom, Lokomotivom i Metropolitanom, iz četiri odigrana meča.

„Oduševljen sam čoveče! Znamo da je tesna trka u našoj grupi i verovali smo da možemo da završimo u prve dve ekipe. Ovo je velika pobeda za nas“, konstatovao je Tomas posle meča.

Rašon je bio jedan od ljudi koji su odlučili pobednika, iako je to rezultatski sa pet poena na kraju uradio Džoš Perkins. Tomas je tokom cele utakmice bio dominantan u napadu.

„Iscrpljen sam, Lokomotiva je strašan tim, ali smo pokazali srce, mnogo srca da bismo ukrali pobedu. To za trojku i završnicu utakmice je zaista bilo tačno onako kako smo planirali“, rekao je Tomas.

Slično je ponovio i trener Sašo Filipovski koji je objasnio da je pre trojke Perkinsa, baš on trebalo da dobije loptu u ćošku i iskreira iz te pozicije.

Umesto toga, šutnuo je trojku za 69:69, posle čega je Partizan imao i malo sreće, Perkins je „zavrnuo“ loptu na drugi obruč i pogodio za trijumf.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar