Foto: Starsport

Crvena zvezda je poražena od Asvela u meču 23. kola Evrolige, a trener crveno-belih je po završetku utakmice sumirao utiske, ali i otkrio šta čeka Džonija O'Brajanta.

PROČITAJTE JOŠ...

„Početak meča nije bio dobar koliko smo želeli, skoro 16 minuta smo igrali loše, odbrana je bila meka. Zaigrali smo bolje u nastavku, imali smo šanse za pobedu, ali nismo uspeli da pogodimo šuteve“, rekao je Radonjić na početku konferencije za medije.

Istakao je trener Zvezde da je Asvelu značilo i to što su sjajno šutirali:

„Oni su pogodili neke teške šuteve, što im je dalo na samopouzdanju, mada su svakako iskusni. U jednom momentu su imali 8/9 za tri, tek u finišu poluvremena su promašili par šuteva. U drugom poluvremenu smo zaigrali tvrđe, agresivnije, sa boljom koncentracijom, potrošili smo dosta energije kako bismo ušli u egal. Napad je bio bolji, lopta je išla, pametnije smo igrali nego u prvih 15 minuta. Na kraju smo imali dve-tri situacije da rešimo meč, ali nismo uspeli. Kori je pokazao kvalitet“, dodao je Radonjić i pohvalio večeras sjajnog Voldena.

Po mnogima najbolji trener u istoriji Zvezde ističe da najvažniji mečevi tek slede:

„Nema dramatike, ima neizvesnih završnica, dobrih, loših stvari. Verujem da ćemo biti spremni i da ćemo najvažnije utakmice dočekati spremni. Ovo nije jedna od tih utakmica“.

Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

 

Ipak, tema koja najviše zanima navijače Zvezde i ljubitelje košarke je status Džonija O’Brajanta, a Radonjić je otkrio da Amerikanca čeka razgovor sa klubom:

„Niko ne može da bude iznad tima, iznad kluba, i o njegovom statusu će se razgovarati unutar kluba, kako je pravilo i red“, zaključio je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar