Foto; Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dejan Radonjić posle meča nije bio zadovoljan zbog poraza svog tima od Albe u okviru petog kola Evrolige rezultatom 78:63.

PROČITAJTE JOŠ

On je ipak bio svestan brojnih problema sa kojima se ekipa suočila.

„Odigrali su jako dobru utakmicu večeras. Početak je bio veoma važan, a oni su bili jako dobri od starta. Naš napad nije bio dovoljno dobar za bolji rezultat. Oni su posle toga kontrolisali utakmicu i na kraju su zasluženo pobedili“, istakao je Radonjić.

On je rekao da ne zna kakva je situacija sa Nikolom Ivanovićem koji nije bio u protokolu zbog bolesti.

„Ne znam kakavi su rezultati Ivanovića. Bio je bolestan. Davidovac je bio takođe bolestan, ali su njegovi rezultati bili dobri, pa je on bio juče na treningu“, objasnio je Radonjić.

Trener Crvene zvezde je rekao da ne zna detalje, ali da povreda Stefana Lazarevića koja se dogodila  tokom utakmice nije ozbiljna.

„Nisam video Stefana posle utakmice, da li je dobro, ali čini mi se da jeste“, rekao je Radonjić.

On je istakao da je bilo previše problema sa povredama u redovima Crvene zvezde.

„Pre utakmice sam naglasio da je potrebno da budemo skoncentrisani i dobri u oba pravca. Nažalost, ušli smo u meč sa dodatnim problemima, što je na postoječe dodatno otežalo situaciju. Oni su od početka počeli da dobro igraju i grade rezultat. Mi nismo uspeli da pronađemo ritam sa mnogo grešaka u oba pravca i sa boljim napadom dođemo do rezultata tokom meča“, ispričao je Radonjić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar