Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegovi igrači treba da budu spremni da igraju dobru utakmicu protiv Himkija.

Zvezda će u četvrtak igrati na svom terenu, u hali „Aleksandar Nikolić“, protiv tima iz Podmoskovlja, u 29. kolu Evrolige od 20 sati i 45 minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nadamo se da će ti dobri intervali u našoj igri biti dovoljno dugi da možemo da zabeležimo pozitivan rezultat“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Crveno-beli se nadaju i da će prekinuti seriju poraza u elitnom takmičenju u kom nisu slavili još od 18. januara i utakmice s Real Madridom. U međuvremenu su upisali osam poraza.

„Himki je pred početak sezone napravio kvalitetan tim, i koronavirus je do te mere uticao na njih već na startu, da je sve ostalo bilo proizvod svih problema koje su tada imali. Tim koji sada imaju, drugačiji je nego na početku sezone, ali očigledno dovoljno dobar da može da savlada Real iz Madrida ili Zenit u Sankt Peterburgu“, kazao je Radonjić.

Spomenuti virus je napravio velike probleme i Zvezdi, jer je tim sa Malog Kalemegdana oko mesec dana kuburio bez petorice prvotimaca od kojih su se vratili Lengston Hol, Kori Volden i Lendri Noko i do sada zaista bili dobri dodaci rosteru.

Marko Simonović, krilni košarkaš Zvezde kaže da je Himki, uprkos plasmanu, dobra ekipa.

„Digli su formu u poslednjih nekoliko utakmica, pobedili su Zenit u gostima, pobedili su pre toga Real. Želimo da igramo našu igru, pružamo dobre minute i podižemo formu na viši nivo. Zna se šta je recept za sutra, agresivna dobra odbrana što je naš prepoznatljiv stil, tranzicija. To je neki prvi preduslov da zabeležimo dobar rezultat“, rekao je Simonović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar