Foto: Printscreen Youtube

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da mu je, uprkos porazu od Olimpijakosa, drago što su mu se neki igrači vratili u rotaciju.

Zvezda je od Olimpijakosa izgubila u meču 28. kola Evrolige u „Dvorani mira i prijateljstva“ sa 94:79, ali je rezultat do početka poslednje četvrtine, pa čak i do njene sredine, bio potpuno otvoren.

PROČITAJTE JOŠ:

Tek pri kraju je Šakil Mekisik ubacio poene uz faul Džordana Lojda za 87:79, a Zvezda nije imala snage za preokret u preostala tri minuta.

„Čestitam Olimpijakosu na pobedi, igrali su bolje večeras. Početak je bio mek odbrambeno. Igrali smo bez energije na početku. Posle je bilo bolje, ali na kraju nedovoljno dobro za nešto više“, rekao je Radonjić na konferenciji posle meča.

Zvezda je već u prvoj četvrtini gubila 11 razlike, u drugoj i trećoj se vratila i povela, nošena trojkama Marka Simonovića i odbranom Lengstona Hola.

Upravo se Hol našao na parketu posle duže pauze, kao i Lendri Noko, što je Radonjić posebno apostrofirao.

„Ono što je za nas trenutno važno je to što smo igrali sa Holom i Nokom, prve minute posle više od mesec dana. To je bilo bitno i zbog kratke rotacije mesec dana što je bilo teško za nas“, dodao je Radonjić.

Sledeći izazov crveno-belih u Evroligi je utakmica sa Himkijem, 11. marta, dok Olimpijakos evropsku sezonu nastavlja okršajem sa Zenitom, dan posle Zvezde.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar