Dejan Radonjić; Foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT
Dejan Radonjić; Foto: Dragana Stjepanovic / STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je Novu godinu i istakao da su već prvog januara njegovi igrači bili na parketu, pripremajući se za Split.

Zvezda je svoj poslednji meč do sada odigrala pre dva dana protiv Zenita iz Sankt Peterburga u Evroligi, a sledeći joj je okršaj sa Splitom drugog januara od 19 sati.

PROČITAJTE JOŠ:

„Želim da iskoristim ovu priliku i čestitam svima Novu 2022. godinu, mnogo zdravlja na prvom mestu svima, puno sreće i uspeha. Već prvi januar proveli smo radno, počeli smo pripreme i odradili trening u Beogradu pred utakmicu u Splitu. Idemo u Split i na tu utakmicu sa željom, uprkos velikim naporima i problemima sa izostancima igrača koji nas uporno prate, da odigramo meč dovoljno dobro da dođemo do novih bodova“, kazao je Radonjić za klupski sajt.

Plejmejker Stefan Marković kaže da crveno-belima i dalje fale neki igrači zbog povreda.

„Nema lake utakmice u regionalnoj ligi, tako da i ovom meču u Splitu pristupamo veoma ozbilno. Nismo imali mnogo vremena da se oporavimo od utakmice u četvrtak, trenirali smo u subotu, i dalje nam nedostaju neki igrači zbog povreda. Zbog svega toga očekujem maksimalan angažman svih nas kako bi došli do pobede na startu Nove godine“, rekao je Marković.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na utakmici Zvezde i Zenita

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar