Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaše Crvene zvezde dan nakon tesne pobede u Baru protiv Mornara (77:69) očekuje put u Francusku, gde će u utorak od 19 sati odigrati duel šestog kola Evrolige protiv ekipe Monaka.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić suočen je sa novim problemima, koje se tiču zdravih i spremnih igrača za naredne duele. Protiv Monaka u sastavu neće biti Nikole Ivanovića, koga nema već dve utakmice, a situacija oko Nikole Kalinića je pod znakom pitanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Krilni igrač Zvezde je doživeo lakšu povredu u meču protiv Mornara, pa još uvek nije sigurno da će protiv Monaka biti 100 odsto spreman.

Radonjić je pored toga istakao i naporan ritam u kome se trenutno nalazi klub, te ozbiljnost Monaka koji je pokazao da spada u konkurenta za Top 8 fazu Evrolige.

„Ovaj ciklus je vrlo zahtevan, od Albe putovanje u Bar, a sada nas očekuje novi put, pa posle utakmice ponovo nas očekuje putovanje. Neki ritam koji je takav da iziskuje da koristimo slobodno vreme najbolje što možemo. Nema tu prostora za neke velike zahvate, već da skupimo snage i napravimo pripremu za mečeve sa Monakom i Armanijem. Prvo Francuska, Monako je osvajač Evrokupa, napravili su potpuno novi tim za ovu sezonu. Angažovanjem igrača poput Motejunasa, Tomasa, pa Džejmsa dali su jasan znak da je dobar tim nadogradjen i da postoji kvalitet za dobar rezultat. Već su dosta pokazali u dosadašnjem toku takmičenja, indiviualno jaki, Džejms je jedan od najboljh indiviudalca u ligi, atletski dobara ekipa i jasno je da nas očekuje težak zadatak u Monaku“, istakao je Radonjić.

Foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport

Zvezda će u četvrtak odigrati još jednu utakmicu u Evroligi, a u pitanju je gostovanje Olimpiji Milano.

BONUS VIDEO Žocova reakcija na skandiranje „Uzmi Željko evro titulu“

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar