Foto: Pedja Milosavljevic /STARSPORT 2017

Hrvati pojasnili.

Policija Hrvatske se oglasila povodom incidenta koji se dogodio u ovoj zemlji, a u kom je učestvovao Sava Lešić, košarkaš iz Srbije koji nastupa za Borac iz Čačka.

PROČITAJTE JOŠ...

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 8. avgusta u večernjim satima (oko 19:40) na putu Šibenik-Knin došlo do nesuglasica u saobraćaju, a nakon što su se oba vozača vozila zaustavila, došlo je do obostranog vređanja između 36-godišnjakinje i maloletne osobe kojom prilikom je 36-godišnjakinja ošamarila maloletnu osobu (kasnije konstatovane lakše telesne povrede).

Nakon tog događaja, oko 20:40, otac maloletne osobe zajedno s 27-godišnjakom, došao je u mesto Ramljane Donje u dvorište kuće 65-godišnjakinje, gde su se još nalazili 69-godišnjak, 37-godišnjak i 34-godišnjak. Po dolasku u dvorište sumnja se da je osumnjičeni 53-godišnjak uputio pretnje 65-godišnjakinji i njenom 69-godišnjem suprugu te tom prilikom odgurnuo 65-godišnjakinju koja je pala i zadobila lakše telesne povrede.

Dalje je utvrđeno kako postoji osnovana sumnja da se verbalni sukob nastavio na način da je 69-godišnjak pretio osumnjičenom 53-godišnjaku i 27-godišnjaku u kojim pretnjama mu se pridružio i 37-godišnjak, a koji je nakon verbalnog sukoba telesno napao 27-godišnjaka i naneo mu teške telesne povrede“, navedeno je u saopštenju hrvatske policije.

Takođe, navedeno je da će protiv svih biti podneta prijava Opštinskom državnom tužilaštvu u Šibeniku, kao i da je 53-godišnji policijski službenik koji je učestvovao u incidkentu suspendovan, iako se u momentu kada se incident dogodio nije bio na dužnosti.

Podsećamo, Sava Lešić se nalazi pod istragom da je, nakon rasprave, državljaninu Hrvatske čekićem polomio nos, a tom prilikom su navodno razmenjene i pretnje.

BONUS VIDEO Teodosić i reprezentativci pevaju „Ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare