Foto: ABA liga / Mornar Barsko zlato / Media pro

Srpski košarkaš Sava Lešić je po pisanju Jutarnjeg lista bio učesnik incidenta zbog svađe u saobraćaju.

Lešić je u ponedeljak navodno čekićem udario hrvatskog mladića, koji je prevezen u kninsku, a onda u šibensku bolnicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Šibensko-kninska policijska uprava je preuzela istragu nad ovim događajem, a Jutarnji kaže da je najdeblji kraj izvukao 27-godišnjak, sin 53-godišnjeg hrvatskog policajca.

Spomenuti medij piše nezvanično spominje Lešića kao učesnika, koji je u incidentu bio sa svojim bratom i ocem.

„Kako smo saznali od osobe koja ima neposredne informacije o svemu što se dogodilo, dve sestre, 28-godišnjakinja i 13-godišnjakinja, vraćale su se automobilom iz Šibenika prema Kninu. Negde na putu došlo je do nesporazuma u saobraćaju, navodno zbog preticanja, te je iz belog Audija Q7 beogradskih registarskih oznaka neko pokazao tri prsta, na što im je iz drugog automobila pokazan srednji prst. To je bio povod vozaču Audija da im prepreči vozilom put, zbog čega su bile primorane zaustaviti automobil“, piše Jutarnji.

Ženska osoba je izašla iz Audija i navodno napala 13-godišnju hrvatsku devojčicu, a piše se i da je pljunuta.

Tinejdžerka i njena starija sestra su se potom požalile ocu policajcu, koji je potražio Audi i našao ga ispred kuće u Strmici.

„Ko vozi taj auto, došli smo da popričamo o tome šta se dogodilo – rekli su im. Naš izvor tvrdi da otac devojaka niti u jednom trenutku nije pokazao policijsku značku i da uopšte nije bilo mogućnosti razgovora o incidentu koji se prethodno zbio u saobraćaju“, pišu iz Jutarnjeg.

Dodaje se da je policajac dobio udarac letvom u leđa, a njegov sin, inače vojnik, čekićem u potiljak od jednog od braće, koji ga je navodno srušio na pod i šakom mu slomio nos.

Braća su privedena, ali su u ponedeljak pušteni iz kninske policijske stanice, iako su prema pisanju Jutarnjeg pretili pištoljem policajcu.

BONUS VIDEO: Teodosić i reprezentativci pevaju „Ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare