Daniela Rajić
Foto: Screenshot Instagram danielarajic

Pol Džordž, NBA košarkaš, oženio je devojku srpkih korena, bivšu striptizetu i go-go igračicu Danielu Rajić, sa kojom je godinama u turbulentnoj vezi.

Prebrodili su brojne krize koje su imali, pa se njihov odnos prilično popravio. Srpkinja je pristala da se uda za američkog sportistu, pa se u više navrata pohvalila vereničkim prstenom. Sada je objavila i kratak zapis u venčanici sa suprugom, čekali su da se završi NBA sezona kako bi se konačno uzeli nakon devet godina veze.

PROČTIAJTE JOŠ

Njihova ljubavna priča ispraćena je brojnim skandalima, a oni su za medije govorili da im je teško zajedno, a da ne mogu jedno bez drugog. Upoznali su se u Majamiju kada je Daniela radila kao go-go igračica i tada su započeli vezu.

Međutim, raskinuli su nakon nekoliko meseci da bi ona ubrzo saznala da je trudna. Iako je tvrdila da je dete Polovo, on je to negirao i ona ga je tužila. DNK test pokazao je da je njihova ćerka Olivija, koja je rođena 2014. godine, zaista njegova. Na sudu se tada govorilo da je košarkaš nudio milion dolara Danijeli da pobaci. Posle nekog vremena, ponovo su se „razvlačili“ po sudu, kada je on tražio potpuno starateljstvo nad ćerkom, ali dobili su zajedničko sudskom odlukom. Posle svega, oni su se 2017. godine pomiri i dobili ćerku Natašu, a nedavno su se verili.

Pol Džordž Daniela Rajić
Pol Džordž Daniela Rajić; Foto: Screenshot Instagram Daniela Rajic

Devojka koju u Srbiji svi znaju po nadimku „Srpska Kim Karadašijan“ je spremila bogatu trpezu za Božić, pa je čak spremila sarmu i poslužila NBA as „Nikšićko pivo“.

Na slici posluženja koje je bilo na stolu istakla se fotografija sarmi, ali je tu bila i rendana cvekla, domaća supa, kiseli krastavčići… Prava gozba.

Za dezert je pripremila oblande i vanilice, mnoge je ostavila u čudu. Zaista neverovatna slika od porodice koju smo prethodnih godina gledali kako na odmoru sluša naše domaće hitove.

Ko je ovaj poznati par?

Njih dvoje su se upoznali kada je ona radila kao striptizeta. Veza za jednu noć je ubrzo postala znatno komplikovanija, kada je Rajićeva jednog dana pronašla Džordža da mu saopšti da je nakon njihovog odnosa ostala trudna.

Kasnije je ispričala da je Amerikanac od nje tražio da abortira, a za to joj je ponudio milion dolara. Nakon velike prepirke su odlučili da otpočnu vezu.

Nedavno su se verili, a u planu je velika svadba kada Džordž završi profesionalne obaveze.

Njihova veza je otpočela 2013. godine, a od tada su prerasli iz najkontroverznijeg para u par koji je mnogim simpatičan.

Nekoliko puta su objavljivali snimke sa odmora na kojima se vesele uz hitove srpske muzičke scene poput pesama Svetlane Ražnatović Cece.

Ovu devojku u našoj zemlji zbog oblina poznaju kao „srpska Kim Kardašijan“, a prosidba Džordža privukla je mnogo pažnje.

Pol je znao da se našali na sopstveni račun, pa je čak istakao da je Danijela dobila prsten pre njega (aludirao je na NBA prsten koji dobija šampion lige).

BONUS VIDEO Nikola Jokić MVP – doček u Somboru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar