Dileta Leota
Dileta Leota; Foto: Screenshot Instagram dilettaleotta

Najpoznatija fudbalska novinarka Italije ne prestaje da objavljuje provokativne fotografije.

Dileta Leota je za mnoge najlepša novinarka sveta, a nakon što je bila na letovanju u Hrvatskoj uputila se na Siciliju.

PROČITAJTE JOŠ

Stigla je na Eolska ostrva, a tamo se sjajno zabavlja, iako nije poznato sa kim je otputovala na ovu destinaciju.

Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi da na sebi nosi za mnoge pratioce i neočekivano mali kupaći, a ovu fotografiju već objavljuju mnoge Instagram stranice.

Sa visine je slikana kako uživa na dasci u Tirenskom moru.

Napisala je samo kratko „Kod kuće“, a za manje od jednog dana je već imala 400.000 lajkova.

Pričalo se da je imala aferu sa Zlatanom Ibrahimovićem koji je navodno prevario i suprugu Helenu za koju je tvrdio da postoje žene i Helena. Ipak, Zlatan o tome nikada nije javno pričao (iako je snimao zajedničke reklame sa Diletom), dok je Dileta u jednom trenutku odlučila da prekine ćutanje.

Poslednjih meseci se nalazi u žiži javnosti zbog navodnih veza sa Zlatanom Ibrahimovićem, te američkim milijarderom i potpredsednikom Rome Rajanom Frajdkinom. Ona je ranije odlučila da prekine ćutanje i progovori o svemu.

„Uvek sam ćutala, sve do sada. I možda sam pogrešila. Zapravo sam se zavaravala da će pre ili kasnije dobre informacije nadvladati ovakve priče. Tako sam izdržala svakodnevne otrovne tračeve: fotografe ispred moje kuće i na skuterima koji čekaju svaki moj pokret, dronove kod mog prozora, ali sada sam se malo umorila“, priznala je Dileta u obraćanju na Instagramu.

Odlučila je da objasni da nema ni promil istine u svim pričama i glasa koji je bije.

„Kažem to zato što, čitajući neistine u novinama, svako može da pomisli da sam ljudožderka, žena nesposobna da voli. To je neprihvatljivo. U stvari, nemojte mi reći da je to cena koju treba da platim za uspeh. Ili da sam ga tražila i tražim zbog šminke, mojih oblina, odeće, objavljenih fotografija“, napisala se ona i zapitala ima li i ona pravo na slobodu.

nsistirala je na tome da postoje muško-ženska prijateljstva i da ne razume izmišljanja.

„Objasnite mi zašto onda žena ne može imati prijatelje, već uvek i samo ljubavnike. Jer ako dva puta sretnem simpatičnog momka i sa njim popijem piće, da li ćemo odmah razgovarati o novoj ljubavi? Zašto ako radim reklamu s fudbalerom, mesecima se insinuira da smo tajni par? Jer ako se družim s lepim glumcem i budemo sretni, mora li to biti izmišljena priča? I zašto ako, u skladu sa epidemiološkim merama, odustanem od divnog putovanja u inostranstvo, govorimo o krizi između nas?“.

Objasnila je i zbog čega se baš sada oglasila.

„Sve sam izdržala do sada, ponekad se i smejala tome, ali razmišljam o činjenici da nijedna muška slavna ličnost, talent, javna ličnost – nazovite kako hoćete – nije predmet morbidne novinarske pažnje u privatnoj sferi, kao ni žena na filmu i TV-u“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare