Gerard Pique Shakira
Gerard Pique Shakira Foto:EPA/ANDREU DALMAU

Sada su deca predmet novog poslednjeg fronta koji je nastao između čuvene umetnice i sportiste.

Pevačica Šakira i Đerar Pike, fudbaler Barselone, objavili su pre nekoliko sedmica da se rastaju nakon 12 godina ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ

Iako se kao glavni razlog ove odluke pominje fudbalerova poslednja nevera, izgleda da je sve puklo godinama ranije i da su samo odlučivali do sada da to skrivaju od javnosti. Ispostavilo se da je Pike nekoliko puta prevario Šakiru.

Njih dvoje su se upoznali tokom Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici jer je Šakira snimila čuvenu pesmu za takmičenje „Waka waka“, a Pike je bio deo ekipe Španije koja je postala prvak sveta.

Od tada su dobili dvoje dece, a zanimljivo da oba sina imaju imena koja su jako česta i u Srbiji.

Stariji, Milan, rođen je u januaru 2013. godine, a mlađi Saša dve godine kasnije.

Posebnu pažnju kod nas je privuklo to što je slavni par za svoju decu odabrao pravoslavna imena, a postoji nekoliko teorija o tome zašto su se za to odlučili.

Pojedinci tvrde da je Šakirin otac Vilijan Mebarak Čadid rođen u Libanu, katolik po rođenju, zapravo potomak jednog pravoslavnog Makedonca.

Drugi, pak, imaju drugačije tvrdnje. Prema njima, pevačicin otac je odrastao u gradu Zale u Libanu, gde su većinu stanovništva činili pravoslavni Grci i Sirijci koji su veoma uticali na Vilijana i njegovu ćerku.

Pričalo se i da je pevačica fascinirana slovenskom mitologijom, te da je to glavni razlog izbora imena za sinove, ali zvaničnih potvrda za ove teorije nema.

Zanimljivo da je Šakira poručila da želi da odvede sinove na odmor u Majami koji bi trajao dva meseca, a fudbaler joj je poručio da je protiv toga i da se to neće desiti.

Da bi sa decom napustila Španiju, Pike mora da napiše punomoćje, ali fudbaler nije spreman da to uradi. Španska „Marka“ je kao razlog navela što Pike ne želi da unuci budu razdvojeni od bake i deke (njegovih roditelja) za koje su vezani i sa kojima su od prvog dana života, pa bi im ovo razdvajanje navodno teško palo.

„Odnos između njih je izuzetno napet, vrlo udaljen, a pregovori će biti vrlo teški“, kažu španski novinari.

Šakira izgleda potpuno slomljeno i tužno nakon objavljivanja da se rastaje sa Pikeom, a paparaci su je slikali zamišljenu u kolima, što su jedine njene slike u poslednjih mesec dana.

Nepoznati muškarac joj je na zidu kuće napisao da je voli i da će doći po nju, Šakira se sa pravom zabrinula, pa je sve prijavila policiji. Upravo zbog toga i razmišlja (između ostalog) da se preseli u Majami.

BONUS VIDEO Mesi osvaja Zlatnu loptu 2021. godine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare