foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaši Partizana će prvi evropski duel u 2022. godini odigrati 12. januara od 20 sati i 30 minuta protiv italijanskog Trenta u beogradskoj "Štark areni".

Italijanska ekipa je trenutno poslednja u grupi A Evrokupa sa skorom 1-7, dok je Partizan treći sa šest pobeda i dva poraza.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan u ovaj meč ulazi kao favorit nakon dve pobede u regionalnoj ABA ligi nad Zadrom i Splitom.

Prodaja ulaznica za sutrašnji meč odvija se putem servisa Ticketline, a na dan utakmice, dnevne karte će se prodavati i na blagajni „Štark arene“ od 17 sati i 30 minuta pa do početka meča.

Trener crno-belih Željko Obradović istakao je probleme sa velikim brojem zaraženih igrača u skoro svim timovima u Evrokupu.

„Prva stvar koja je dobra je da ćemo igrati tu utakmicu, s obzirom da smo svedoci dosta otkazanih mečeva zbog kovida. Ekipa Trenta će doputovati u nešto izmenjenom sastavu, imaju iste probleme kao i mi. Nažalost, dva igrača su u procesu oporavka, ali ono što je bitno jeste da smo obavili dobre treninge u poslenjih nekoliko dana i da ćemo probati da odigramo najbolju moguću utakmicu. Nadam se da će testovi koji radimo pokazati da su Aleksa i Nemanja negativni i da će se i oni uskoro priključiti ekipi“, poručio je Obradović.

Svoja očekivanja istakao je i mladi Gregor Glas, koji u poslednje vreme pruža odlične partije.

„Bitna utakmica za nas. Ekipa Trenta igra bolje nego što to rezultati pokazuju. Moramo biti obazrivi kada je u pitanju njihov skok u napadu. U našem napadu da igramo stvari koje pripremimo, a u odbrani da igramo agresivno, sa puno snage i da komunikacija bude dobra“, istakao je Glas.

BONUS VIDEO Željko Obradović i navijači posle meča sa Huventudom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar