Foto: Starsport

Trener košarkaša čačanskog Borca Marko Marinović rekao je da će njegova ekipa protiv Budućnosti pokušati da popravi utisak u odnosu na utakmicu sa Crvenom zvezdom.

„Nastavlja se niz teških utakmica. Nakon duela sa Partizanom i Crvenom zvezdom sledi meč protiv Budućnosti. Ne treba da trošim reči kako bih dokazao da je Budućnost apsolutni favorit u okršaju koji sledi. Svoju snagu tim iz Podgorice je dokazao u dosadašnjem delu ABA takmičenja, ali i Evrokupu“, rekao je Marinović, prenosi klupski sajt.

Košarkaši Borca gostuju Budućnosti u subotu od 19 sati, u okviru trećeg kola ABA lige.

Čačanski tim je pobedio Partizan i izgubio od Crvene zvezde, dok je Budućnost slavila protiv Splita i beogradskih crno-belih.

„Budućnost je u sredu, barem po mom mišljenju, izgubila utakmicu koju je mogla i da dobije (protiv Unikahe u Evrokupu 91:87, prim.aut). Igrala je Budućnost dobro, ali u završnici je pala, pa je na kraju slavila odlična ekipa Unikahe“, rekao je Marinović i dodao:

„Dobro znamo u kakvoj se situaciji nalazimo. Probaćemo da popravimo utisak u odnosu na onaj koji smo ostavili u meču protiv Crvene zvezde“.

Košarkaš Borca Entoni Smit očekuje da će njegova ekipa u Podgorici odigrati „kao pravi tim“.

„Bićemo spremni za početak meča, a verujem da, ako odigramo najbolje što možemo, ni pobeda nije nemoguća misija, bez obzira koliko to nerealno zvuči“, smatra Smit.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar